Fietsen Scooters / Bromfietsen
Fietsen Scooters / Bromfietsen

Elektrische fietsenElektrische fietsen worden ook wel fietsen met elektronische trapondersteuning genoemd. De wetgever heeft bepaald dat de maximale ondersteuning de 50% niet mag overschrijden. U heeft dan ook geen rijbewijs nodig om er één te rijden.

Het uitzoeken van een elektrische fiets is best een hele opgave. Er bestaan veel uitéénlopende modellen, in de meest uitéénlopende prijsklassen. Ze zijn er met- of zonder losse accu’s, met- of zonder versnelling. Actieradiussen van ± 25 km tot wel 135 km. En zelfs met de mogelijkheid om als u de fiets op een fietsdrager achter de auto vervoerd, deze onder het rijden op te laden. Handig voor op vakantie!

Bij ons staan altijd demofietsen klaar om te ervaren wat electrische ondersteuning voor u kan betekenen. Na een testrit kunt u, geheel vrijblijvend met ons bespreken welke fiets het best bij uw persoonlijke situatie past.

Wij zijn dealer van :

Koga , Klever , Gazelle , Giant , Trenergy , Alba , Husqvarna.

Tevens hebben wij een heel goede verzekering toegesneden op elektrische fietsen.Contact


Tweewielers Z.J. van Homoet
Weteringpad 112
3762 EZ  Soest
Tel.: (035) 601 65 55

Google Maps »


Aanbiedingen

U fiets geven wat die nodig heeft tijdens de slechte dagen!!
Van 79,50 voor 49,50
U fiets weer in top conditie brengen wij maken u fiets schoon stellen alles weer af zoals het hoor en zowaar nodig vernieuwen wij de versleten onderdelen. Is het lastig om u fiets bij ons te krijgen d...
Lees meer...


Certificering:


RDW erkend,

Dealer van:


ENRA Verzekeringen

Merkdealer van:Cortina
Gazelle
Giant
K3
Koga
Loekie
Magura
Olympia
Sparta
Sparta Young